Beszélgessük kutyákról babákról és magunkról a harmóniáért

Beköszöntő

Nemes Flóra vagyok, tanító- gyógypedagógus, kutyás és mozgás terapeuta, kiképző és tréner és még megannyi titulus, helyzetnek, intézménynek megfelelő szerep. A legpontosabb talán, hogy kutyákkal élő vagyok.

Hiszek a tudományban, a gyerekekben, a kutyákban, a biztonságban, a keretekben és a szabadságban, a tanulásban, a fejlődésben, a szelídségben, a kihívásban, hogy mindez együtt nem könnyű, de öröm lehet. Gyere velünk/Tarts velünk egy könnyebb, biztonságosabb, tudatosabb gyermeknevelős, kutyázós világ felfedezésében. Legyél szakértő partnerünk a Kutyulógiában.

Pálfy Panni vagyok, anya, feleség, kutyás, felvezető, gyógypedagógus, alapozó mozgásterapeuta. Az életszakaszaim változása folyamatos újratervezésben tartja mindezek sorrendjét, melyik hangsúlyos aktuálisan, igazán.

Folyamatosan képzem magam, tanulok. Eddigi tanulmányaimat tekintve a legnagyobb kihívásnak a gyermekvállalás bizonyul, a négylábúak kommunikációjának összehangolása egy kétévessel. Ezek a napi szemináriumok és leckék, a mindennapok tapasztalatait szeretném Veletek megosztani egy könnyebb, biztonságosabb, tudatosabb babázás és kutyázás, egy támogató közösség létrehozása érdekében.